Post by atachapciprens on Mar 9, 2022 22:30:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math: Long Division ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math: Long Division IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadový zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Math: Long Division 2022 version ▞▞▞
Veľmi skvelá aplikácia, páči sa mi, ale je tam príliš veľa reklám
Je to pekné a páči sa mi to
create the name of the music band, and will stick on the long part cut out from A4 size of a white paper. Approach: pupils divide into two groups:.
Je to skvelá učebná pomôcka pre ľudí, ktorí si potrebujú oprášiť matematiku v súvislosti s dlhým delením. Je všetko, čo skutočne potrebujete, pokiaľ ide o delenie chromých mužov pred zlomkami. Dokázal som sa naučiť vzorec pre potreby, ktoré mám v súvislosti s mojou predskúškou na vysokej škole. To je tiež všetko, čo potrebujete pre starý predbežný tester, pretože pre deliacu časť. Učí metódu, ktorá dobre zaistí vašu dobrú známku. Je všetko, čo potrebujete na dlhé delenie, ak ste mimo školy na desať rokov.
Dobrá aplikácia na výučbu a školenie detí. Dobrý návod, už žiadne kriku rodičov 🙂👍
Nie je to zlá aplikácia, ale vyžaduje si prácu
Je to v poriadku👍
taaaak veľa pridávania naozaj nepomáha. túto aplikáciu neodporúčam
Táto aplikácia je úžasná.Veľmi mi pomáha,hoci má reklamy,ale každopádne je to najlepšia aplikácia všetkých čias!!!!Chalani,dám vám palec hore,odviedli ste skvelú prácu!!👌👌👍👍 💗😊😊
Len sa mi nepáči spôsob, akým sa to sťahuje, bolo to veľmi pomaly, že som to chcel rakovinu
táto aplikácia je úžasná, dokonca som pochopil viac ako V triede je to najlepšie, je to jednoduché, aj keď sú reklamy super otravné
Math: Long Division تعلیمی sijp
Math: Long Division Pendidikan adwl
Veľmi zlé aap
Je to užitočné, ale myslím, že existuje spôsob, ako zúfalo kúpiť verziu Premium.
Táto hra je zábavná 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤓🤤🤓🤓🤓🤤🤤🤤🤓🤤🤓🤤🤓🤤
dobrá aplikácia
Jedna z odpadových aplikácií a strata času
Lcm
Veľmi mi to pomohlo, pretože v škole veľa škrtím v delení
skvelá aplikácia. Páči sa mi spôsob, akým rozoberá problémy pre ľahké pochopenie
je to super. Tá aplikácia sa mi veľmi páči. Je to také užitočné 😍😍. Dávam tejto aplikácii 5 hviezdičiek, pretože som nevedel rozdelenie 😔😔. Nainštaloval som si tú aplikáciu I get division rýchlo ďakujem veľmi pekne 😄😄😄👍👍👍💐💐💐💐💐💐je to dobré apo
Veľmi dobrá aplikácia
pekné, ale príliš veľa pridáva
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Thông thường gnz
Nefunguje, neviem si vybrať nič
Math: Long Division Izobraževanje ameu
Veľmi nápomocný
milujem to
Táto hra je úžasná, myslím, že by ste ju mali vyskúšať😘😘
Páči sa mi táto aplikácia, pripomenul som, ako sa má deliť, a dal som jej tri hviezdičky, pretože mám reklamy a nemám šancu písať do knihy
Áno, táto veľmi super aplikácia a môj triedny test z matematiky trieda 1 moja trieda 1
Neprejavuje žiadne emócie a odoslaná vám dáva čas vstrebať sa, čo vám hovorí😡😡😡
Aplikácia sa dá ľahko sledovať a pochopiť, všetko je jasné v krok za krokom, ktorý vám ukáže, ako na to
Skvelá aplikácia na výučbu môjho 10-ročného dieťaťa. Aplikácia násobenia tiež.
Nesťahuj to je na hovno
수학 : 나눗셈 교육 tjla
Math: Long Division · Vývojka : Epsilon Development · Verzia : 1.104 · Kategórie : Vzdelávanie · Aktualizovať : March 05, 2020 · Požiadavky : Android 4.1+.
Math: Long Division Švietimas afdh
Milujem túto aplikáciu, takže mám pocit, že som v domácej škole, zvyčajne chodím na túto a ixl 6. ročník
جيد
Boh ťa požehná
páči sa mi to
Matematika je rôzna 😊😀😌😏😏😏