Post by atachapciprens on Mar 9, 2022 22:27:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
To igram že dolgo, vendar do nedavnega nisem imel nobenih napak, vedno, ko grem mimo vrat, ne dobim lootboxa, mi pove, da še nisem šel mimo vrat. Prav tako ne morem igrati stopnje 485, ker se mi ne nalaga. Prosim, popravite to čim prej, aplikacijo sem že posodobil, odstranil in znova namestil in ne deluje
Od najnovejše posodobitve je pri vsaki dostavi premor, recepti se prikažejo vsakič, ko se dotaknem, da nekaj dostavim, in naprave preprosto prenehajo delovati, dokler ne uporabim Instant Finish Boost.
Kul igra ..vendar imam težave z odpiranjem, zdaj sem na ravni 540
Super
Igram že leta.. Ne morem se premakniti naprej, ne morem pustiti vstopnice, to mi ne gre.. Resnično obožujem to igro, ampak če ne morem napredovati po končani ravni, kakšen je smisel, da poskušam igrati
Odvzame ti denar...... Nato neha nalagati... Prišel sem na raven 302 in ne morem naprej. Želel bi vračilo denarja!
Obstaja težava z zamrznitvijo igre ves čas
Zapravil sem svoje podatke...ta igra se niti ne more zagnati, že dolgo se nalaga, odkar sem jo namestil.😒
Ko kliknem na igro, se naloži, ko pa kliknem na igro, ki je 705 za igranje, se ne nalaga samo medpomnjenje, potem dobim sporočilo o napaki, ki še vedno ne deluje....popravite
Stopnja 73 se ne bo končala. Igral sem ga 20 minut, ne da bi izgubil stranko. Ves čas sem mislil, da bo kmalu konec. Nikoli. Igrano večkrat. Prosim, popravite to.
Z lahkoto se prekine tudi za sekundo izgube povezave, tudi težje igre se ne prekinejo tako hitro. Je počasen in hrošča, predvaja oglase, ne da bi zahteval dovoljenje.
Imam težave z dostopom do svoje igre. Prej danes prejel obvestilo za nadgradnjo. Odkar sem kliknil nadgradnjo, ne morem dostopati do igre. Nalaganje traja predolgo. Prosimo, da odpravite težavo.
Igra postane skoraj nemogoča, nakupna moč pa je popolnoma predraga. Začetek je do takrat zabaven, nadaljevanje pa veliko boljše.
To igro bom ocenil s 4 zvezdicami, ker je ta igra kot najljubša igra mojega otroštva, vendar je nekaj težav, ki jih je treba odpraviti in obtičal sem v albuquesu in potrebujem 110 žetonov, vendar jih imam samo 61. Ali lahko vem, kako zaslužiti več žetonov??
Všeč mi je igra. Dokončal sem vse svetove in naslednji pravi, da bo kmalu. Več kot 1 teden nisem mogel igrati!!! uf
Igra se zapira, ni mogoče igrati 🙄
Kitchen Scramble: Cooking Game จำลองสถานการณ์ elbk
Preveč žetonskih nagrad (precej neuporabno) in premalo nagrad v dolarjih. Nagrade za samo 1 dolar po dolgem igranju so smešne, nič ni 1 dolar. Igra zamrzne posebej na začetku igre, zato naj, medtem ko ura tiktaka, tapnete natakarico in se ne bo premaknila. Prav tako lahko zmagate v igri in tovornjak se ne bo premaknil. Če vas ohranjamo na isti ravni, mislim, da upamo, da boste plačali $$$ za zmago, namesto da bi nagrajevali svoje zmage.
Tako moteče! Nenehno se zruši, tako na nivojih kot samo na zemljevidu. Takšna izguba posebnih sestavin, če ste slučajno uporabili eno, ko se neha.
Na splošno je ta igra dobra in všeč mi je, vendar je težava v tem, da potrebuje toliko časa, da se odpre in da so njene kontrole počasne in kuhar hodi zelo počasi ... ne vem, ampak druge spletne igre igram zelo hitro, vendar ta igra traja toliko časa, da se začne in zelo počasi ... prosim, odpravite težavo ... moja omrežna povezava deluje zelo hitro za druge igre ...
Po tem, koliko let so bili lansirani, bi pomislili, da bodo odpravili najosnovnejše težave. Nekoč je bila to ena mojih najljubših iger, dokler ni bil zaostanek tako slab, da se mi gibi niso registrirali in podobno. To je bila nočna mora. Zdaj sem že igral z zamikom in že mi je uspelo. Še več, to je bilo na računalniku, ki je pod minimalnim. To...to je povsem druga zgodba. S stresom in ponavljajočimi se stopnjami ni tako zabavno, ker čakate, da igra naloži raven ali spremeni okrožje.
Poslušaj vsakič, ko pritisnem, da začnem igro, pride posoda za mešanje. Še naprej se vrti in ne zažene igre, prosim POMAGAJ, reši to, preden jo IZBRIŠEM. Igro mi je zelo všeč, izbruhnem in se vrnem in začnem znova ter nanjo porabim denar. PROSIM POMAGAJTE NE ŽELIM BRISATI. ODJAVA MARTHE CASEY! 31. maja 2020 je danes moj rojstni dan in sem ga šel predvajat, zdaj pa piše, da je morda napaka, prosim, popravite to, preden izbrišem.
Vedno ima težave pri nalaganju. Ne nalaga se na tablici Android.
Pravkar sem začel igrati in igra zamrzne na strani za nalaganje
Po zadnji posodobitvi je igra zataknjena... Ne morem vstopiti v nobeno raven
To igro imam že dolgo in sem bil zelo navdušen, da sem jo pred kratkim posodobil, vendar sem ugotovil, da se ne naloži, ne daje nagrad in zdaj jo želim odstraniti. Posodobitev: vstopnice ni bilo mogoče pustiti, zato ni bilo nič storjenega glede ničesar.
Ta igra ohranja denar. Dobim in postrežem vse jedi in ko pogledam svoje točke, se komaj premakne. Igra bolje, a še vedno okleva s premikanjem. Uživam v igranju te igre, vendar bi rad prejel svoje zvezdice....
Ta igra mi je zelo všeč, vendar mi kar naprej ugasne telefon. Igro sem posodobil in se še vedno dogaja. Če se bo to na žalost nadaljevalo, ga bom moral odstraniti. 😔😔😒
Rad igram to igro. Vendar pa je lahko zelo frustrirajuće, saj se bo zrušilo sredi igranja, še posebej, če pritisnete pavzo, da preverite, kako narediti predmet. Všeč mi je izziv, ki vam daje priložnost, da dobite nekaj denarja, ne da bi ga dejansko morali kupiti. Toda moj največji očitek je, da ne morem napredovati, ker se blažilnik na Chef Academy 3 še naprej vrti. Dal sem vstopnico in naredil, kot je bilo predlagano, vendar še vedno ne deluje. Res nadležno!!
To igro sem igral že leta in tako kot druge je odlična, če še naprej vlagate denar. Tolikokrat sem jo moral izbrisati in začeti znova, ker se igra po posodobitvi ne naloži. Zahteval sem, da ga posodobim s slikami za noč čarovnic in vse, kar počne, je samo mešanje in se ne nalaga. V zadnjem letu ali tako sem za to igro porabil več kot 500,00 $. Imate težave s programsko opremo in to veste. To igro sem izbrisal in jo prevečkrat znova naložil. Prosim, nehajte jemati denar ljudi in popravite igro
Posodobitev: igra teče znova v redu. To je nekako zabavno, vendar so vse nadgradnje precej predrage. Ne morem kupiti nobenega od kuhinjskih dolarjev na razprodaji ali ne. Mislim, da je nadaljevanje veliko boljše, a tudi veliko krajše. Verjamem, da še vedno prihajajo na nove ravni.
Moral sem samo posodobiti igro in zdaj ne deluje!! Jao 😡 Prav tako lahko prideš le do določene točke, nato pa so stopnje pretežke za prehod. Za prehod moraš plačati veliko denarja. Ne hvala!!
Živjo...Obožujem to igro in jo igram že nekaj let. Edina stvar zdaj je, da ne morem igrati naslednje stopnje. Naloži se do menija igre in ko pritisnem start na naslednji stopnji, se igra zapre. Rad bi, da se ta problem reši, tako da lahko nadaljujem z igranjem te igre. Hvala
Igra je zabavna, vendar sem obtičal na tem delu, ali lahko popravite igro, hvala!
Všeč mi je ta igra, vendar zadnje čase traja večno, da se naloži, če se sploh naloži. Tudi nekatere naprave so tako blizu, da je težko klikniti pravo stvar
To je neverjetna aplikacija, saj vam pomaga pri delu v kuhinji
zdravo..... spraševal sem se, če bi lahko spremenili dnevno nalogo .....dajte nekaj lažje za opravljanje, da bomo lahko dobili dobre nagrade....to je nova raven, ki ima darilno škatlo, vendar odšteva in odšteva in ne morem dobiti nobenih dobrot, odšteva, preden ga dosežem
To je super zabavna igra... toda vsaj enkrat, ko igram, se bo igra preprosto ugasnila. Včasih pred igranjem, včasih sredi igre. To je izjemno nadležno. Če se to zgodi, sem poslal poročila brez odgovora ali popravka, kolikor vem.
Resnično obožujem to igro in sem zelo zasvojen z njo. Bil je moj popoln spremljevalec, ko se želim ohladiti, vendar je v zadnjem času povzročalo veliko napak, kot da ne morem iti na naslednjo stopnjo, tudi če končam stopnjo s 3 zvezdicami, kar je zelo nadležno in včasih dandanes ne premikaj se, kot se mora, največja je ta, da včasih, ko poskušam odpreti, traja nekaj ur ali pa se sploh ne odpre, kar se ne bi smelo zgoditi, zato upam, da bodo to popravili, ker sem utrujen od napak .
Fort Conquer Diskarte dkjv
všeč mi je ta igra ..... še vedno je bila posodobitev kuhalnega aparata zelo težavna za vaše zlate kovance
zaostaja pri skoraj enakih težavah kot pred leti. Odstranjujem, zaenkrat ne morem ugotoviti, da zaostajajo nenehno in mi ne dovolijo, da bi rekel, počakaj na odgovor ali zapri. igra je naredila isto stvar na drugem telefonu, ki sem ga uporabljal, ima isto igro, da je igra popravljena do zdaj popravite msybe in znova namestite drugič
Ker je posodobitev vse, kar se dogaja vsakič, ko začnem raven, se ne zažene in je nenehno na nalagalnem zaslonu, zaradi tega sem zapravil veliko predmetov in ojačitev
Včasih se nalaga predolgo in nekateri vizualni elementi niso več tako lepi.
tako da po verjetno letu in pol, ko nimajo nobene nove ravni za igranje, vsake 4 dni ustvarijo mini igro cookoff, kar je edini razlog, zakaj odprem aplikacijo. zdaj pa s to novo posodobitvijo niti ne morem več igrati kuharjev, razen če kupim žetone za igranje ravni. ta aplikacija igralcem samo otežuje nadaljevanje igranja. smešno je pričakovati, da morajo ljudje, ki želijo igrati igro za zabavo, kupiti žetone za dejansko igranje.
To je zelo zabavna igra, vendar bi si bolj želel, če bi jo lahko igrali tudi brez povezave. In bilo je več načinov za pridobitev denarja, s katerim lahko kupite zlate aparate.
Razočaran. Nova različica se kar naprej nalaga in nalaga..
To je bilo izredno frustrirajuće in nadležno. Naredil sem nakup v aplikaciji in to se še vedno ne odraža na moji igri... Vendar so po stiku z razvijalcem popravili situacijo..