Post by atachapciprens on Mar 9, 2022 22:20:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Werwölfe Vollmondnacht Карте wfle
Līmeņa zvēra režīms ir tik smags, ka šķiet, ka tas nav iespējams
Man tas patīk, tas ir tik vienkārši, bet jums vienkārši ir jālec, un es pat varu izkrāsot savu varoni un tos atbloķēt tev ir garlaicīgi tu vari spēlēt...
Brīnišķīga spēle, bet es saskaros ar šausmīgu problēmu. Ikreiz, kad es restartēju spēli, visi mani dati tiek atiestatīti, visi līmeņi, kurus esmu atbloķējis, visas krāsas pazūd. Tas patiešām sabojā manu pieredzi, tāpēc, lūdzu, palīdziet!
Geometry Dash World Arkády rjus
Forša spele man patika
Man patīk ģeometrijas domuzīme. Es spēlēju šo versiju, jo nevaru nopirkt pilno versiju. Bet tai joprojām ir jautri un izaicinoši līmeņi, kas padara spēli labāku.
Šī spēle ir patiešām jautra, jo ir daudz līmeņu, no kuriem izvēlēties, un jūs pat varat izveidot un izveidot savus līmeņus, lai ētera cilvēki varētu spēlēt 👍
Aizkave, Android 11.
Neierobežotas kļūdas un kavēšanās burtiski padara spēli neiespējamu. Lūdzu, izlabojiet to. Nemaz nerunājot par viltotajiem X starpinājumiem, kas avārijā notiek, ja vienu vai divas minūtes atrodaties AFK.
Lai gan, piesakoties, es pareizi ievadīju savu lietotājvārdu un paroli, joprojām tiek teikts, ka pieteikšanās neizdevās. Labojiet šo!!
Atceros, kāpēc atstāju tik negatīvu atsauksmi. Ir iemesls, kāpēc tādas spēles kā šī nepievērš uzmanību un lielāko daļu laika piesaista lielu uzmanību. Par mazāko kļūdu sodīt ar tūlītēju neveiksmi un atgriešanos līdz pašam sākumam nav jautri. Tas ir daudz sliktāk, ja ausīs skan vispārīga elektroniskā mūzika.
Šī spēle ir ļoti jautra, taču es to vērtēju ar 2 zvaigznītēm tāpēc, ka spēle ir ļoti vienkārša un celiņi ir ļoti mazi, lai jūs varētu viegli uzvarēt. Mums vajag vairāk dziesmu, lai tas būtu smieklīgāk.
Ļoti laba un pa brivu
Es savā Galaxy Tab 3 Lite spēlēju VISAS ģeometrijas spēles. Šajā lietotnē man nav problēmu. Ja jums nepatīk reklāmas, izslēdziet wifi/mobilos datus, muļķīgi.
Man patīk šī lietotne! Man īpaši patīk tas, ka varat to izmantot bezsaistē. Kad esmu ceļojumā un nevēlos izmantot datus vai man nav pakalpojumu, es varu atskaņot šo. Kad man neizdodas sasniegt līmeņus, es varu kļūt diezgan dusmīgs, bet es vienalga mēģinu vēlreiz. Tā ir lieliska lietotne, un mani brāļi tai ir pieķērušies! Tas ir viss, ko viņi patiešām spēlē. Tajā ir dažas reklāmas, bet ne daudz. Es ļoti iesaku šo lietotni, ja esat gatavs izaicinājumam.
Man ļoti patīk šī spēle, un es dotu 5, ja ne problēma, kas man ir. Tāpēc ikreiz, kad mēģinu izveidot kontu, spēle man neļauj, lai gan es 100% zinu, ka e-pasts ir derīgs, un es neesmu vienīgais, kam tā ir. problēma, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. Rediģēt: šī spēle šodien kļūst sliktāka, tā avarēja 3 reizes, kamēr es mēģināju spēlēt, un tā vienkārši kaitinoša ir, ja jūs šo problēmu novērsāt, jo tā sabojā pieredzi.
Ļoti laba bet vajag vel vairak līmeņus
Man patīk šī spēle, un šī spēle ir 2.1 2.2, kā es saku, man ir skumji, ka tā vēl nav iznākusi, un tagad tā ir jauna, arī na līmeņi tagad ir pazuduši, un tiem bija jābūt līdz 10. līmenim, nē, es nerunāju par robottopu līmeņi, es runāju par otra cilvēka līmeni
Geometry Dash World Žaid. automat. wqj
Nereaģē, jūtas nepabeigts un bija viegli pārspēt. Nav viņu labākā spēle. Kādēļ arī veikala nav mājaslapā?
Mūzika ir diezgan laba, taču tai ir aizkave, kad es pieskaros ekrānam, un tas rada milzīgus spēles defektus. Es vēlos, lai būtu kaut kas, ko to labot.
Laba spēle, kad esat bezsaistē un man patīk mūzika, skaņu celiņi ir patiešām labi, kopumā laba spēle
Geometry Dash World આર્કેડ caz
Šī spēle ir daudz labāka par geometry dash bezmaksas versiju. Šajā spēlē varat ievadīt savu spēlētāja vārdu.
Lol
Lielā lāde nedarbojas. Es katru dienu saņemu to pašu
Es patiešām vēlos, lai es varētu novērtēt šo 5 zvaigznīšu, jo drīzumā būs vairāk līmeņu, un man šī spēle bija apmēram gadu, un joprojām nav jaunu līmeņu, ceru, ka RopTop mani tiešām dzird, spēle ir tik garlaicīga, jo viņi ir ielikuši vairāk līmeņu. ļoti ceru, ka viņi ieliks vairāk līmeņu, es ceru
Suuds
Mājas Lapa spēles Arkādes Spēles Bounce and collect ... Arkādes Spēles. Atjaunināt : October 28, 2021 ... Geometry Dash World APK
Spēle ir patiešām jautra, un es ar prieku atbloķēju jaunus līmeņus un citas lietas, taču biju vīlies, uzzinot, ka ir tikai divas salas, kuras atbloķēt. Es vēlos, lai būtu vairāk līmeņu. Turklāt spēles bija lieliskas, un man ļoti patika spēlēt.
Spēle ir diezgan laba, lielākā daļa līmeņu ir izaicinoši, bet pārāk daudz reklāmu, kas sagrauj spēli.
Pienācīgas ģeometrijas domuzīme. Man patīk pasaules sistēma. Bet tas ir pārāk īss un vienkāršs.
Šitas ir labākais sūds uz pasaules un daniels gabriels grīnis ir lohs
Slepens veids Monster Dance Off, ja jūs pārlecat surogātpastu tieši pirms viļņu portāla. ;-)
ļoti populāra bezmaksas arkādes spēle,