Post by atachapciprens on Mar 9, 2022 22:37:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ qızıl kilidini açın ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
TƏBRİK EDİRƏM BU ÇOX MARRAQLIDIR
Ən yaxşı birləşmə oyunu. Bu oyuna vaxt sərf etdi. Silahları birləşdirdiyiniz zaman təkmilləşdirmənin mənə sevinc bəxş etdiyini görmək bacarığı. Bu, tələsdikləri və reklamlarla dolu olan digər mobil oyunlara bənzəmir. Bu oyunda hətta PULSUZ reklamları aktivləşdirmək və ya söndürmək imkanı var. Bu oyun digər mobil oyunların meydana gəldiyi qaranlıq uçurumda işıqdır. 10/10
Bələdçi lazımdır. Daha yaxşı kimyagərlik nədir?
Castle Fusion Idle Clicker Fritidsspill qfhk
Hər hansı digər birləşmə oyununun klonu, yeni heç nə yoxdur
Mən onu sildim. Mən oyunu çox bəyənirəm, amma dialoqla STOP. Oyunu mənimsədikdən sonra bezdirici oldu. Sadəcə bununla dayan. Bu həddən artıqdır. Allahım mən heç vaxt bu qədər dialoqla oyun oynamamışam.
Səssizə qoymuşam, baxmayaraq ki, səs və musiqi ilə bağlı problemlər yaranır. Heç bir məcburi reklam yoxdur ki, bu da digər oxşar oyunlarla müqayisədə gözəl bir temp dəyişikliyidir.
İndiyə qədər həqiqətən yaxşı oyundur, lakin reklamınızdakı kimi barda boş təkmilləşdirmələr aşkar edilsəydi, çox istərdim. AMMA; Mən ona beş ulduz verdim, çünki siz banner reklamlarını seçə bildiniz və siz bunu birtəhər hekayənin bir hissəsi etdiniz. Mən onu sevirəm. Çox yaradıcıdır. Yaxşı, Kralın döyüş hesabatı tamamlandı. İndi onu oynamağa qayıdıram. (həmçinin, kiçik düşmənlər şirin görünür fsr. Ok bye-)
Problemin nə olduğunu bilmirəm, amma hər hansı bir sualınız varsa
Bir müddət sonra cansıxıcı olur
Daha yaxşı ticarət əşyaları?ayağım! Yeniləmədən əvvəl onlar daha yaxşı idi.... Sadəcə onu daha da pisləşdirdi ki, insanlar onları sıfırlamaq üçün reklamlara baxmalı olsunlar? Siz donuzsunuz.
Əlavələr olduqca yaxşı inteqrasiya olunub. Onlar məcbur edilmir, lakin əlavə valyuta və qiymətli daşlar qazanmaq üçün həvəsləndirmək üçün istifadə olunur. Oyun sadə, lakin əyləncəlidir.
Arzu oyununda bir qüllə dağıdıcı düymə var, ona görə də ehtiyacım olmadıqda zəif qüllələri aradan qaldıra bilərəm...
Oyunu bəyəndim. Ancaq bir neçə saatlıq uzaqlıqdan daxil oldum və bütün irəliləyişlərimin itirildiyini gördüm. Oyundakı vaxtım bir neçə gündən 46 dəqiqəyə qədər getmişdi. Və mənim bulud qənaətim də həyata keçirildi.
Düzünü desəm, bu oyunu bəyənəcəyimi düşünmürdüm. Orta əsr mövzusu ilə başqa bir birləşmə. Bununla belə, bunun əslində bir hekayəsi və bir qədər sonu var, bu mənim oynadığım hər hansı digər birləşmədən uzaqdır. Bu, həqiqətən gözəl idi, belə davam et!! Əgər siz başqa unikal oyun ideyaları üzərində işləmək istəyirsinizsə, mənə mesaj göndərin;) Sizə ən yaxşısını arzulayıram, alqışlar!
Bu oyun zəhmlidir, mən döyüşçünü bəyənirəm, mən sadəcə deşik vaxtı kəşf edirəm
Bu oyun bizə piyada və ya başqa bir şey kimi gələ bilər
Heç bir mənası olmayan bir oyunu oynamaq istəyirsinizsə,,,, o zaman budur!!! BÖYÜK VAXT İSTİFADƏSİ!!
Çox incə, lakin bir qədər əyləncəli.
Bütün bu oyunlar kimi təkrarlanır, lakin izləmək üçün səliqəli.
BİZƏ PUL XƏRCİYYƏTİ OLMAYACAQ BAŞSIZ BİRLƏŞMƏYƏ LAZIMDIR. Mən saxlamada vaxtımı boşa keçirirəm, çünki yeşiklərlə boğulmağa davam edirəm, ona görə də onlara qulluq edirəm və mən nə əldə edə bilərəm? Bu oyunu oynayan bütün həmkarlarıma deyəcəyəm ki, bunu silsinlər və pis rəyi düzəltsinlər!!
Bu oyun sizin adi "daha yaxşı obyekt etmək üçün iki obyekti birləşdirin" oyun növündən heç də fərqlənmir. Etiraf edim ki, ən azı bir qala müdafiə oyunu olmaqla onu bir az yaradıcı hala gətirirlər. Baxmayaraq ki, məqsəd olduqca orta səviyyədədir. Keçmiş zaman oyununu öldürmək hələ də xoş vaxtdır.
Hungry Cat Mahjong HD Головоломки myh
Mən çoxlu pulsuz/boş oyunlar oynamışam və bu, ən yaxşılarından biridir. Məcburi reklamlar yoxdur, premium valyuta vacib deyil və üz-üzə oyun. Çox tövsiyə edirəm.
Vaxt keçirməyə kömək edir.
Boş vaxt üçün pis deyil. Əsl sadə. Çox güman ki, sizə daha çox atıldıqca daha da çətinləşəcək. Demək olar ki.
Bir az darıxdırıcı ola bilər
Castle Fusion Idle Clicker Casual gus
Mən çox şey gözləmirdim, lakin bu oyunda çox vaxt itirmək gülünc dərəcədə asandır. Təkmilləşdirməyə davam etmək çox məmnundur, üstəlik, banner reklamları ilə sizə hücum etmək əvəzinə onlar sizə seçim verirlər və hətta onları çevirsəniz bonus da verirlər. açıq! Redaktə: Əslində onun da süjeti var! Və maraqlı bir!
Bu, əslində bir oyun deyil, daha çox vaxt öldürücüdür. Düşünmürəm ki, əslində uduzmaq olar, ona görə də bu, oyun deyil. Güman edirəm ki, buna bir səbəbə görə boş klik deyilir.
Uşaqlar üçün əla!! Kiçik şiddət anlayışları, onların əsas məqsədi divarı müdafiə etməkdir. Onlar sözün əsl mənasında itirə bilməzlər. Heç bir silah olmasa belə. Canavarlar yalnız müdafiə olduqda gəlirlər. Onlar silahlara uyğun gəlir və onları daha yaxşı silahlar edir, ən pis halda orada kömək edirsən. Ciddi olaraq, oyunun necə işlədiyini başa düşməyən 5 yaşlı bir uşaq deyilsinizsə, ondan həzz almayacaqsınız. Nə qədər çalışsan da itirə bilməzsən.
Uzağa getməyi bir az da asanlaşdırardım, buna bütün bir həftə sərf etdim və mən yalnız 2 mərhələdə idim, amma yaxşı oyun gözəl hekayə
20 dəqiqədən sonra oyun həqiqətən tez darıxdırıcı oldu
Pis deyil, heç bir nasazlıq və ya problem yoxdur, lakin bir müddət sonra bir az yorucu olur. Baxmayaraq ki, vaxt öldürmək üçün yaxşıdır.
Castle Fusion Idle Clicker Jednoduché hry avye
Bir növ daha çox hərəkətə ehtiyac var, bəlkə də əlavə qırıntılar və ya gücləndirmə üçün 5-ə 5 kimi goblinləri öldürmək üçün qoşun yerləşdirmək üçün qaya, kağız, qayçı ilə mini döyüşə sahib olmaq fikri var.
Bu heyrətamiz bir oyundur, onu uzun müddət oynamaq lazımdır və mən onu sevirəm.
Bu real oyun deyil. Uğursuz vəziyyət yoxdur. Lövhənizi təmizləsəniz, məhsullar kürü atmağı dayandırır və o, yalnız quraşdırmanızın idarə edə biləcəyi qədər kürü verir. Moblar hətta bir zonadan digərinə yox olurlar. Bu, pul kisəsini daim ələ keçirən və sizə reklamlar göndərən bir klikdən başqa bir şey deyil.
Mən əslində oyundan həzz alırdım, amma bahalı kilidi açmaq üçün qiymətli daşlara qənaət etməyə çalışırdım. Bir prestijdən sonra, deyildiyi kimi 87 daş qazanmaq əvəzinə, 60-a yaxın itirdim.